uitgestelde koffie

Uitgestelde Koffie in ‘t Gooi

Uitgestelde koffie ‘t Gooi; hoe het ging na blog #17

Het begon met het schrijven van een blog over iets kleins als koffie….. en het begint ernaar uit te zien dat het niet bij klein blijft. Uitgestelde Koffie ‘t Gooi is geïntroduceerd, de eerste vijf horecagelegenheden hebben zich aangemeld, de Facebookpagina heeft al meer dan 300 vrienden en een interview in het Nieuwsblad van Huizen is een feit.Uitgestelde Koffie

Maar ik wil graag meer, namelijk; nog meer vrienden op Facebook zodat meer mensen weten van dit initiatief en zeker nog 6 horecagelegenheden die zich willen aansluiten zodat in heel het Gooi uitgestelde koffie geserveerd kan worden.

Vrienden worden met Uitgestelde Koffie ‘t Gooi kan door de Facebookpagina te liken. Zo blijf je ook op de hoogte van alle actualiteiten rondom dit thema.

En wil je een kopje koffie doneren dan kan dat bij Het Wapen van Huizen, De Smulderie en Juice Monkey in Bussum, de poffertjeskraam in Laren en Even bij de Doelen in Naarden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.