Roomed

Roomed; Interieurtrends 2017

Interieurtrends 2017: hoe ziet ons huis er volgend jaar uit?

Dagelijks geven we je de beste tips en inspiratie, zodat jij echt alles uit je huis kunt halen! En om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, is het belangrijk te weten wat er speelt op interieurgebied. Want of je nou een trendvolger bent of niet; ongemerkt bepalen trends toch wel een beetje wat we wel en niet mooi vinden. En indirect hebben trends dus toch wel invloed op hoe ons huis eruitziet. Wij kijken natuurlijk altijd een beetje verder vooruit en zijn nu al volop bezig met de interieurtrends voor volgend jaar. En wie kun je dan beter benaderen dan een trendwatcher én interieurdesigner in één? We vroegen daarom Gaby Fecken van Gestel hoe ons huis er volgens de trend-forecast volgend jaar uitziet.

Lees het hele artikel 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.