Fetim Group

Fetim Group

Trendvertalingen Fetim Group

Voor Fetim Group is een trendboek gemaakt van waaruit de organisatie sinds 2015 trendvertalingen op produktniveau maakt. Primair werd dit bij de afdeling Raamdecoratie gedaan voor de merken Intensions en Liedeco. In 2016 zijn we een gelijksoortig intensief traject voor de afdeling Shelving doorgelopen met de merken Duraline en Pekodom. Om de organisatie op Marketing en Sales meer handvaten aan te reiken zijn in dit traject tevens een Inspiration Lab, Trendreport en Trendfilm gerealiseerd onder regie van Gaby.
Hierin komt duidelijk naar voren hoe de productontwikkeling tot stand komt en is deze onderverdeeld per trend.
Fetim Group
Fetim Group

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.