Mediacampagne De Persgroep

Oktober woonmaand: presentatie nieuwe collecties

De zomer loopt op z’n einde en voordat we er erg in hebt worden de dagen korter. Oktober Woonmaand is traditiegetrouw de maand waarop designmerken hun nieuwe collecties aan de consument presenteren en we massaal onze huizen weer sfeervol en gezellig willen maken met nieuwe meubels, verlichting en accessoires.

Online mediacampagne voor retailers

De Persgroep heeft me gevraagd om in aanloop naar deze maand mee te werken aan een online mediacampagne gericht op retailers in de interieur branche (interieurwinkels, woninginrichters en ook tuincentra en bouwmarkten). Middels vlogs, blogs en een white paper krijgen deze retailers tal van tips aangereikt waarmee ze zich kunnen onderscheiden. Per media-uiting is een hoofdthema gekozen als Beleving, Betekenis geven aan je onderneming, Technologische innovaties en worden er elke keer diverse tips gegeven waaruit de retailer dat kan kiezen dat goed bij zijn of haar bedrijfsfilosofie past.

Deze week is de campagne van start gegaan met een vlog die je hier kunt zien. Wil je de hele campagne blijven volgen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van De Persgroep. En vergeet ook niet om je aan te melden voor deze nieuwsbrief zodat ik je op de hoogte kan blijven houden van alles waar ik op trendgebied mee bezig ben. Ik ben heel benieuwd wat je van de video vindt.

Video mediacampagne De Persgroep

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.