De Persgroep

Online mediacampagne De Persgroep

Online mediacampagne door De Persgroep

De Persgroep heeft me gevraagd om in aanloop naar de maand oktober mee te werken aan een online mediacampagne gericht op retailers in de interieur branche (interieurwinkels, woninginrichters en ook tuincentra en bouwmarkten). Middels vlogs, blogs en een white paper krijgen deze retailers tal van tips aangereikt waarmee ze zich kunnen onderscheiden. Per media-uiting is een hoofdthema gekozen als: Beleving, Betekenis geven aan je onderneming en Technologische innovaties. Ook worden er elke keer diverse tips gegeven waaruit de retailer dat kan kiezen dat goed bij zijn of haar bedrijfsfilosofie past.

Wil je de vlogs bekijken klik dan op hieronder op de video’s die je doorverwijzen naar Vimeo waar de vlogs van De Persgroep staan.

White paper: Verkopen is een kunt, verleiden een must.

Video 1

Video 2

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.