BIG ART

BIG ART  in de Bijlmer Bajes

‘Big Art’ is groots, meeslepend, verrassend en origineel. De 3e editie van deze kunstexpo speelt zich af in de voormalige Bijlmer Bajes wat ertoe bijdraagt dat een scala aan bijzondere ruimtes de revue passeren; stuk voor stuk op perfecte en passende wijze voorzien van kunst. Installaties in gymzalen, cellen en spreekkamers wisselen elkaar af en zonder dat je het echt wéét voel je dat de voormalige bewoners van dit oude cellencomplex de gele lijn door de hallen moesten volgen.
Een gele lijn die als een rode draad de objecten met elkaar verbindt en ook kaders geeft aan wanden en kunst. 80+ kunstobjecten die tevens te koop zijn. Kunst van prijzen winnend aanstormend talent en gevestigde namen.
Aan kunstliefhebbers de tip om dit te bezoeken. Big Art van curator Anne van der Zwaag is experimenteel, jong, veelzijdig en verrassend en nog te bezoeken t/m zondag 14 oktober.
Voor meer Info; BIG ART

 

Photocredits: Gerda Woltinge

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.