Een agenda overzicht

RADIO

Dinsdag 27 november / 10-11 uur

Tune in op Business News Radio voor BNR’s Big Five met Roelof Hemmen.

Het thema van deze week is de ‘Toekomst van het wonen’. Dinsdag zit Gaby de gehele uitzending in de studio en vraagt Roelof haar het hemd van het lijf over trends, innovaties, design talenten en meer.

De uitzending is ook als podcast te beluisteren.


BEURZEN – januari 2019

HEIMTEX in Frankfurt – 8 t/m 11 januari 2019

Op basis van het trendboek dat Gaby afgelopen voorjaar voor behangfabrikant BN Walls heeft gemaakt zijn de nieuwe collecties  voor 2019 ontworpen. Het resultaat wordt gelanceerd tijdens deze internationale vakbeurs voor wallcovering en textiel. BN Walls is o.a. bekend van de samenwerking met Edward van Vliet en Marcel Wanders en maakt in samenwerking met het Van Gogh museum Amsterdam tevens de bekende Van Gogh collectie.

Plan je een bezoek, ga dan zeker even langs om te kijken in Hal 3.1 stand B20.

 

IMM in Keulen – 14 t/m 20 januari 2019

Van Frankfurt reizen we af naar Keulen waar de week erop de internationale designbeurs IMM plaatsvindt. Dit jaar wordt gelijktijdig de 2-jaarlijkse keukenbeurs Living Kitchen gehouden. IMM is in Gaby’s opinie de voorloper op Milaan in april en zeker een bezoek waard. Heb je deze trip nog niet gepland, zet dan NU een groot kruis in je agenda op:

VRIJDAG 18 januari – kom tussen 14.45 en 15.15 uur naar The Stage (hal 3.1) – (lezingenpodium) 

waar Gaby haar visie op de designtrends voor 2019/2020 met het internationale vakpubliek deelt. (Deze lezing zal in het Duits of Engels worden gehouden).

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.