agenda 2019

Lezingen agenda

Naast de IMM Keulen spreek ik de eerste maanden van 2019 tijdens een aantal andere vakbeurzen in Nederland. Al deze lezingen zijn voor het bezoekerspubliek vrij toegankelijk. Heb je belangstelling om me eens te zien stralen terwijl ik op het podium in actie kom? Zet deze data dan in je agenda en geef me een seintje; dan zorg ik dat ik naderhand tijd voor je vrij maak. Vind ik oprecht leuk.

JANUARI 2019

Maandag 14 januari
TrendZ in Evenementenhal Gorinchem | Retailtrends (NL)

Dinsdag 15 januari
TrendZ in Evenementenhal Gorinchem | Retailtrends (NL)

Vrijdag 18 januari
IMM in Messe Köln | Interieur & Designtrends 2020 (ENG)

FEBRUARI 2019

Zondag 3 februari
ShowUp in Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen | Retailtrends (NL)

Maandag 4 februari
ShowUp in Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen | Retailtrends (NL)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *