Nieuwe samenwerking met Cosentino Group – Nederland

Cosentino Group is een wereldwijd Spaans familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve oppervlakken produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur. Om hun klanten en partners oplossingen te bieden werken ze nauw samen  en streven ze waardes na die respectvol zijn naar mens en planeet. Ze hebben daarvoor de merken Silestone, Dekton en Sensa by Cosention ontwikkeld.

Op donderdag 25 april brengt Gaby op verzoek van Cosentino een mooie trendlezing mee naar Broeinest Amsterdam waarin zij de nieuwste trendsignalen uit Milaan deelt. Deze lezing is het begin van een mooie reeks openbare (en besloten) lezingen bestemd voor architecten, designers, keukenleveranciers en hoogwaardige meubelmakers. Kijk in de banner voor de uitnodiging en meld je aan. In de agenda op de site van Gaby staan de data van de komende lezingen.

Cosentino

This post is also available in: Engels

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.