Unieke trendevent op 11 juni dit wil je niet missen

Appletizer staat bij de meesten wel bekend als hèt organisatiebureau op het gebied van trendlezingen en ik moet zeggen; ze zijn lekker bezig. Sinds eigenaar Patrick Appels weer als gastheer is teruggekeerd waait er een frisse wind. En over dit programma kun je alleen maar enthousiast zijn. Een trendevent met maar liefst 3(!) trendexperts die je inspireren tijdens een volledig en uitgebreid dagprogramma. Misschien heb je er al iets van gelezen, maar laat me je meer vertellen over de sprekers;

ELS VAN NIEKERK

Mede eigenaar van trend forecast bureau Oltmans van Niekerk staat als spreker 1 opgelijnd. Met haar presentatie ‘Future proofing, adapting to a forever changing world’ brengt zij toekomstige ontwikkelingen in kaart ter inspiratie voor bedrijven. Ze bespreekt de 4 belangrijkste drivers voor verandering richting 2021. Ze zoomt in op aspecten die ons verbinden, hoe technologische innovaties ons leven opnieuw vorm geven, hoe digitaal design het ongelimiteerde mogelijk maakt en ze kijkt kritisch naar de menselijke conditie in de moderne samenleving. Hoe kunnen we in deze turbulente tijden toch sterk, geaard, flexibel en open zijn?
“Future Proofing’ zoomt vanuit macro-trends in op productontwikkeling, materialen en kleur.

CHRISTINE BOLAND

Trendanalist Christine Boland staat bekend om haar talent om vanuit een veelheid aan informatie relevante stromingen te herkennen. In 2020, aan het begin van het volgende decennium, zullen de mens en artificial intelligence nog meer in elkaar gaan overlopen. In dat overlappende gebied ontstaat een nieuwe design territory. De eerder door Christine gepubliceerde ‘MIXED REALITIES’ gaat over die nieuwe design language. De hierop volgende analyse ‘BEING HUMAN’ voor winter 20-21 gaat deze dag in première. Christine clustert thema’s en zoomt in op productniveau en de winkelvloer.

LIDEWIJ EDELKOORT

Ik denk niet dat Li nog enige introductie behoeft – al noemen mijn vrienden buiten de kringen van trendontwikkeling haar ook wel Lydia Edelweis 😉 – ; ze is wereldwijd de meest gewaardeerde en gerespecteerde inspirator van de afgelopen decennia. Haar signatuur zit duidelijk verweven in de beeldtaal van haar presentaties, nauw samenhangend met de zorgvuldig gekozen muziek die dit alles begeleid. Vooroplopend op het gebied van signalering van trends, kleuren en materialen komt ze nu naar Amsterdam met de presentatie ‘BROWN AGE’ waarin het belang van deze kleur wordt toegelicht.

“Warmer than grey, better than black an stronger than white, these new tonalities express the need for nature and earth in a subliminal and abstract manner”.

Lidewij Edelkoort

Ze spreekt over de tendensen en invloeden van deze ontwikkeling waarbij ze inzoomt op de kleuren en kleurcombinaties. In het tweede deel van haar lezing vertelt ze de ontwikkelingen op het gebied van Casual Wear (voorheen Sports Wear) en gaat ze in op haar nieuwe lifestyle boek. Casual Wear staat daarbij voor Active Wear, vrijetijdskleding, werkkleding en de verandering die ook daaraan ten grondslag ligt. Het komt samen in de nieuwe categorie Recreatie. Mensen nemen de tijd om te rusten en te herstellen terwijl kleding de tijd neemt om te evolueren. Alles in het proces van herschapen.

PROGRAMMA

Els van Niekerk en Christine Boland zijn verantwoordelijk voor het ochtendprogramma, Lidewij Edelkoort staat in het middagprogramma. Je kunt beide programma’s afzonderlijk bezoeken, maar beter nog is het, om je volledig in de materie onder te dompelen en de gehele dag te boeken. En je boft, want ik heb begrepen dat er nog enkele plaatsen beschikbaar zijn. Klink hier voor het volledige programma.

KOSTEN

Ochtend – EUR 295 (excl. BTW)
Middag – EUR 375 (excl. BTW)
Ochtend & Middag – EUR 495 (excl. BTW)

INSCHRIJVEN

Registreer je vandaag nog zodat je verzekerd bent van een plaats. Ook voor vragen kun je via die link reageren.

Ik zie je graag op 11 juni want ook ik ben van de partij om deze spectaculaire line-up te aanschouwen. Dus leuk je daar te ontmoeten, spreek me graag aan om kennis te maken en te sparren over dit unieke event.
“May the future be with you…”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.