Retail event

Consumenten Trends Event

Op dinsdag 8 oktober organiseert Appletizer weer een trends event in Amsterdam.

Ben je geïnteresseerd in Consumententrends en laat je je graag goed informeren over de ontwikkelingen op dat gebied zodat je klaar bent voor de jaren 2020 en 2021, dan is dit een middag om in je agenda te reserveren. De 2 sprekers die deze middag garant staan voor een fijne dosis aan informatie en voorbeelden zijn Christine Boland en David Shah. 1 x per jaar staan zij samen in dit programma waardoor je niet alleen goed geïnformeerd, maar zeker ook geïnspireerd en entertaint zult worden.

Over Christine

Christine gaat in op de vraag die ons allen bezig houdt, namelijk wat de mens onderscheidt van de machine. We leven ten slotte in een tijd van algoritmes, digitalisering en connectiviteit. Wat verandert er en welke kansen biedt dit?

Over David

David zal in het Engels spreken en neemt je mee langs de 10 strategieën en mogelijkheden om de verzadigde consument terug te winnen. Het gaat van slowbalisation naar hopepunk. Ook hij zal je voeden met voorbeelden van de opmerkelijkste merken.

Verrassing!

Alsof dit nog niet genoeg is voor een middag vullend programma komt er ook nog een gastspreker. Ik heb getracht een tipje van de sluier te kunnen lichten maar nee, ook ik ben nog steeds in het ongewisse. We zullen moeten afwachten tot volgende week…

Het Programma

13.00 uur | De middag begint met een inloop, lekkere lunch en de gelegenheid om de trendboeken van Appletizer in te kijken.

13.45 uur | Opening door Patrick Appels

13.50 uur | David Shah

15.15 uur | Pauze

15.30 uur | Verassingsspreker

16.00 uur | Christine Boland

17.15 uur | Vragenronde

17.30 uur | Borrel & afsluiting

Trends Event

Locatie

Pakhuis De Zwijger (yeah, mijn persoonlijke favoriete locatie voor trendlezingen!)

Piet Heinkade 179

1019 HC AMSTERDAM

Voor parkeer- en OV-instructies kijk je op deze link.

Inschrijven

Als je net als ik enthousiast bent over deze sprekers en de inhoud kun je je nu nog inschrijven. Een regulier entreebewijs kost EUR 295. Je ontvangt dan bovendien een booklet als hand-out van Christine Boland mee naar huis. Inschrijven kun je hier.

Ik hoop je daar te zien. Leuk om elkaar te ontmoeten en wellicht verder te praten over de obstakels waar je tegenaan loopt op het gebied van retail- en consumentenontwikkelingen.

The future will be #gabnificent!