Ga op 2 December mee richting zomer 2021
met ‘GREEN WAVE’ door Lidewij Edelkoort

Het laatste trendevent van 2019 neemt ons mee op een Green Wave naar voorjaar/zomer 2021. Lidewij Edelkoort deelt deze dag haar nieuwste trendpresentaties op het gebied van lifestyle, fashion, activewear en kleur.

“The need for green is so powerful that it will turn fashion and design around without any doubt, sprouting from so many political, humanistic and survivalist sources it is impossible to ignore. But maybe the most important thing about green is its capacity to bring joy. Its energy and charisma are compelling and will help us be, combatting despair with optimism and happiness: joy seen as another form of activism.” – Lidewij Edelkoort

OVER LIDEWIJ

Lidewij staat sinds kort vermeld in de BoF 500 waarmee ze is toegetreden tot de lijst van de 500 meest invloedrijke mensen in de global fashion industry. En dit is niet de enige lijst waarop ze voorkomt, de vermeldingen zijn talrijk.

Met haar manifesto uit 2015 getiteld “Fashion is dead” schudde ze de wereld wakker en nu krijgt haar oproep tot een herijking van de mode-industrie een positief vervolg. Ze ziet dat de behoefte aan groen zó krachtig is, dat deze zonder enige twijfel veranderingen in gang zet op het gebied van politiek, humaniteit en milieu. Omdat de kracht van groen is, dat het vreugde en optimisme meebrengt zorgt het ook voor een nieuwe vorm van activisme; wanhoop wordt bevochten met plezier.

OVER HET EVENT

Appletizer – organisator van dit mooie event – heeft een toepasselijke locatie gevonden in het Naarderbos, direct gelegen aan het Gooimeer. Centraal gevestigd en goed aan te rijden.

Het programma ziet er als volgt uit:

8:30 – Ontvangst & tijd, kennis te maken met de Trendboeken collectie van Appletizer

10:00 –  Green Wave, fashion, textile & macro trends

10:45 – Green Wave audiovisual in music

11:30 – The Green Book, casual wear, leisure & active

12:15 – Lunch pauze

13:00 – Lifestyle ‘a matter of taste’

13:45 – Vragen

14:15 – Netwerkborrel

Bovendien is er voor niet-Nederlands sprekende gasten een vertaalservice aanwezig. Ben je actief binnen de mode-industrie, dan mag je dit verdiepende event absoluut niet missen.

INSCHRIJVEN

De kosten voor het volledig verzorgde event bedragen EUR 375. (Docenten/studenten EUR 250). Dit is incl. het booklet van Lidewij Edelkoort. Inschrijven kan hier. 

Ik hoop je daar te ontmoeten en verder te praten over hoe jij als mode-expert naar deze materie kijkt en wat je doet om met de Green Wave mee te bewegen.

The future will be #GABnificent! 

Ben je benieuwd hoe een trendforecaster jouw onderneming kan helpen? Niet alleen bij de ontwikkeling van het assortiment en de vormgeving daarvan, maar ook bekeken vanuit het bedrijfsprofiel en DNA? Heb je behoefte aan een in-house brainstormsessie of keynote op gebied van liefestyle en retail? Neem vrijblijvend contact op via info@gablab.nl of bel 035 69 89 669.  We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.