The Impact Days | Ontdek op 21, 22 en 23 november de (sociale) economie van de toekomst!

Toeval bestaat niet, en toch viel mijn oog er per toeval op. The Impact Days. Wat dat zijn? Leuk dat jij het je ook afvraagt. 

The Impact Days is een initiatief van de gemeenten Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht en is in 2018 voor het eerst gehouden. Tijdens deze 2e editie kun je kennis maken met ondernemers die geld verdienen geen hoofddoel vinden, maar een middel om de wereld een beetje beter te maken. Sociaal ondernemers die het belangrijk vinden om met elkaar te bouwen aan een eerlijke en duurzame samenleving. Hun onderneming zetten ze in om maatschappelijke problemen aan te pakken; vereenzaming onder ouderen tot het tegengaan van de klimaatcrisis. 

Tijdens The Impact Days zijn er overal in het land activiteiten en speciale routes opgezet zodat iedereen kennis met deze ondernemers kan maken. Op deze website kun je alles terug vinden. Met deze landelijke campagne laten deelnemers zien hoe zij als sociaal ondernemers willen meewerken aan een mooiere planeet voor people en planet. Iets wat wij bij GABLAB Trendscenario’s onderschrijven. Wat jij kunt doen? Bekijk de site, bezoek de sociaal ondernemers en Be Social. Buy Social.