Gaby ging op bezoek bij het Graanschap voor het verhaal achter hun (h)eerlijke broden.

Een verhaal dat verteld dient te worden, vindt Het Graanschap. Daarom omvat hun assortiment slechts twee broden: zo is meteen duidelijk dat deze bakker ze toch net even anders bakt dan dat je van een bakker gewend bent. Dat bakken gebeurt in het Broodlab bij De Groene Afslag. Het Graanschap heeft bewust gekozen voor deze duurzame inspiratielocatie in Laren als plek voor hun eerste bakkerij en verkooppunt. We spreken er met Alice en Eva, twee van de vier initiators van Het Graanschap. Het doel van deze vier pioniers: brood sexy maken en ervoor zorgen dat het de waardering krijgt die brood verdient.

Lees hier het hele artikel

brood met een verhaal gaby van gestel

Fotocredits: Nienke Elenbaas Fotografie